„VOLT - VAN - LESZ"


A Grimm ház jelenlegi gazdái könnyed, franciás hangulatú éttermet alakítottak ki a régi házból. A virágos terasz télen- nyáron nagyon közkedvelt.


Hétköznap – amikor a déli menüé a főszerep - lazább a terítés. Hétvégeken, családi rendezvények, ünnepek alkalmával szép terítő kerül az asztalokra, virággal, hozzá illő szalvétával – ilyenkor kicsit minden elegánsabb. Szeretnénk ha a hozzánk érkező vendégek éreznék a ház figyelmét és vendégszeretetét, amikor minket választanak egy ünnepi – vagy akár csak egy egyszerű hétvégi ebédre vagy vacsorára. A Grimm ház ízletes, szépen tálalt és megfizethető árú ételeket kínál.


A HÁZIGAZDÁK


A Grimm-ház - az egykor az épületben lakó - régi törökbálinti Grimm családról kapta a nevét, de nem csodálkozunk,ha a névről elsőre mindenkinek a mesék jutnak eszébe.

A Grimm-ház új gazdái maguk is mesebeli figurák.


Sanyi, a tengerész egyre járja a 7 tengert, de legfőképpen a magyar tengert és az Adriát. Ági, a konyhatündér a hét minden napján járja a piacokat és a titkos beszerző helyeket finomságok után kutatva. Sanyinak az Óperencián túl is híresek a pörköltjei, nem beszélve a karácsonyi halászlevéről. Ági meséit pedig a budapesti séfekről és vendéglőkről sokan olvasták.


A CSAPAT

Egy jó meséhez daliás hősök is kellenek, akik kiszabadítják a királylányt, elkergetik a pákosztos macskát az éleskamrából, na meg persze elővarázsolják a terülj-terülj asztalkát - vendégeink örömére.

Hőseink:
Szabó Zsolt vezető séf, konyhafőnök,
Nagy László kreatív séf
és Szabó Gábor sous-chef.