Szeleshát Borvacsora szeptember 25-én 19-órakor


A szekszárdi Szeleshát szőlőbirtok tulajdonos főborásza, Szekretár János mutatja be a borokat,melyhez séfjeink különleges menüsort készítenek.

MENÜ

Köszöntő ital: Nemesrizling 2019

Fogadó falat: Fogaspástétom,rozskenyér,sült paprika / Teknővölgyi Kékfrankos Rozé 2019

Előétel: Kacsamell carpaccio, trópusi gyümölcsök,rózsabors,zöld levelek, diós kenyér /K2 Kékfrankos Birtok Válogatás 2016

Leves : Marhaszegy,erőleves,exotikus fűszerek,paradicsom,zöldségek,csicseriborsó,lencse,datolya/ Kadarka 2017

Főétel : Báránysült,feketeribizli velouté,ceruzabab,burgonyalángos / Háromfiú cuvée 2017

Desszert: Belga csokoládé, Maldon só, olivaolaj, kenyér tuile, fekete szeder /Nyék/ Cabernet Sauvignon válogatás/ 2017

 

Az 5 fogásos exkluzív vacsora ára, 6 borral együtt 13.500.- Ft/ fő

Asztalfoglalás: 06-70-88-44-235